Waarom

Reviews die door beroepsorganisaties uitgevoerd worden zijn ontzettend serieus en belangrijk. Met name het goed doorstaan van deze reviews alsmede het continu “in control” zijn geeft enorm veel rust.

Stel je eens voor dat je steeds en continu “in control” bent, en het geheel niet meer uitmaakt wanneer een derde jouw kantoor komt toetsen. Zou dat niet enorm veel rust geven en brengen.

Kwaliteit is vandaag de dag immers een prominent en continu agendapunt bij álle accountantskantoren vandaag de dag. Beweging en aandacht voor kwaliteit moet niet slechts als paniek voetbal bedreven worden als er dan toch weer een review aangekondigd wordt. “In control” zijn begint immers bij jezelf.

Frank is enorm gedreven en gepassioneerd om accountants en -organisaties in beweging te krijgen. Ons mooie vak als accountant is continu in beweging. Stilstaan is niet meer mogelijk, de enige constante is de verandering.

Hiertoe is expliciete aandacht nodig, met name en vooral van een externe persoon. Dit aangezien de ervaring bij veel kantoren leert dat er intern altijd andere zaken belangrijker zijn dan “compliance” en “kwaliteit”.

Klanten, planning, achterstanden, telefoontjes en mails zijn altijd belangrijker en “meer sexy” dan intern geblokte tijden in ieders agenda.

Een externe waakhond die wel op vaste momenten gestructureerd en periodiek (indien gewenst) steeds aanwezig is kan behulpzaam zijn bij de invulling van de Kwaliteitsagenda. Frank zijn inzet bij jouw kantoor kan rust brengen, al is dat niet direct een kwalificatie die bij Frank hoort als je hem leert kennen.